Over Ons

NUTRICIA

Over ons

Nutricia zet zich in om jou en jouw dierbaren te ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een positief effect kan hebben op de gezondheid. Het is algemeen bekend dat voeding een belangrijke rol speelt bij onze gezondheid. Het is echter niet altijd mogelijk om dagelijks in voldoende mate de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom heeft Nutricia zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische voedingsmiddelen voor mensen van alle leeftijden. Met onze producten en diensten willen wij jou bijstaan en een antwoord hebben op jouw behoeften.

Met al haar kennis heeft Nutricia zich gespecialiseerd op het gebied van stofwisselingsziekten. Onze producten zijn een hulpmiddel voor mensen die lijden aan een stofwisselingsziekte. Deze producten zijn ontwikkeld zodat jij langer en gezonder kan blijven leven. Op deze wijze hopen we dat je een zo normaal mogelijk leven kan leiden.


Begrijpen

Wij willen graag luisteren naar jouw wensen om ze te begrijpen en er een zo goed mogelijk antwoord op te bieden met onze speciaal aangepaste diensten en oplossingen. Wanneer je jouw ervaringen met ons wilt delen en je stem wilt laten horen, of gewoon je verhaal kwijt wilt, schrijf ons dan via hellowpro@danone.com zodat wij dit kunnen publiceren op onze site Hellowpro.nl. Je kan je ook aanmelden bij onze internationale online-community, Nutricia Metabolics Without Borders, om deel te nemen aan gesprekken met andere patiënten van over de hele wereld over specifieke onderwerpen. Nutricia heeft deze online-community opgericht om te begrijpen wat jij belangrijk vindt. Je kan je hier inschrijven. Om deel te nemen moet je minimaal 16 jaar zijn en voldoende Engels spreken.

 

Vernieuwen

Wij willen de doelmatigheid van de behandeling voortdurend verbeteren en jouw kwaliteit van leven vergroten. Ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Utrecht investeert in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ons marketingteam streeft ernaar om in samenwerking met zorgverleners diensten en hulpmiddelen te ontwikkelen die het dagelijks leven voor jou vereenvoudigen.

 

Inspireren

Wij moedigen je aan om je dromen waar te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de beperkingen van deze ziekte tegelijkertijd nieuwe kansen kunnen bieden. Wij organiseren evenementen die jou in staat stellen mensen van allerlei leeftijden te ontmoeten die dezelfde dingen hebben meegemaakt als jij. Sommige van hen hebben zelfs hun grenzen verlegd om hun dromen waar te maken. Als je hun verhaal en hun ervaringen wilt lezen, bezoek dan onze pagina Hellowpro.be. Behoefte aan inspiratie voor het koken? Bekijk hier onze recepten. Zin om deel te nemen aan een evenement om nieuwe mensen te ontmoeten? Schrijf je in voor een van onze evenementen.

 

Wist je dat Nutricia al meer dan 120 jaar aan jouw zijde staat?

Het verhaal begint in 1896 wanneer de broers Van der Hagen een Nutricia-fabriek openen in Zoetermeer. Tegenwoordig is Nutricia nog altijd gevestigd in Zoetermeer, de bakermat van haar erfgoed, waardoor zij een sterke band op heeft kunnen bouwen met de lokale omgeving.