Spaghetti met pestosaus

  • Preparation Time 30 min.
  • Difficulty level: Makkelijk

Voedingswaarden

Energie 1044
Vetten 71.9
Vezels 2.1
Koolhydraten 97.4
Eiwitten 1.2

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 75 g Loprofin Spaghetti
  • ½ eetlepel olijfolie
  • peper, zout
  • Voor de spaghetti:
  • Voor de saus:
  • 20 g blaadjes verse basilicum
  • 60 ml fruitige olijfolie
  • 40 g Loprofin Kruidencrackers
  • peper, zout

Bereiding

Kook in een ruime hoeveelheid kokend gezouten water met een beetje olie de Loprofin Spaghetti “al dente” (ongeveer 13 minuten.) Spoel af met lauw water. Laat de pasta goed uitlekken.

Doe deze in een schaal met de pestosaus en meng alles van onder naar boven. Serveer zo snel mogelijk.

Pestosaus:  Vermaal de Loprofin Kruidencrackers tot poeder. Mix de olie en de blaadjes basilicum. Breng op smaak. Doe hier het poeder van de crackers bij.

Meng snel met een garde. Schep de saus op de pasta wanneer je alles opdient.