Bereiding
Deze eiwitarme pittige bospeentjes worden geserveerd met een aubergine-rozemarijndip. Heerlijk als borrelhapje of als bijgerecht.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Was de bospeentjes goed.
- Schil ze niet en laat een klein beetje groen aan de bovenkant zitten.
- Marineer de bospeentjes met de olijfolie, gerookte paprikapoeder, nootmuskaat, witte balsamico-azijn en oregano.
- Bak de bospeentjes ongeveer 10 minuten in de oven.
- Bak vervolgens de aubergine ongeveer 10 minuten in de oven.
- Pureer dit tezamen met de Loprofin Drink*.
- Meng de auberginepuree met de rozemarijn en breng op smaak met peper en zout.
- Leg de bospeentjes op een bord.
- Doe de auberginedip in een bakje.
Tip van de chef
Serveer als bijgerecht bij de Jackfruit Vegan Stoof.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
- *Loprofin Drink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.